Nu är det hög tid att boka julbord

Välkommen på glögg, julbuffé och dessertbord hos Tegnérs Matsalar i Lund.

I år har vi även en trerättersmeny med inslag från julbordet.

Följande dagar har vi ännu möjlighet att ordna företagets julfester där ni kan sitta hos oss i ”egen lokal” om ni är mellan 30 och 120 personer:

Nov: 26, 27, 28
Dec: 3,4,5,10,11,12,17,18,19

– Meny julbuffé –

Senapssill, Löksill med gräslök och syrad grädde, Ägghalvor, Janssons frestelse, Vegetarisk Janssons frestelse, Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra, Lagrad hårdost, Surdegsbröd, speltknäcke och vispat smör, Rimmad julskinka med två sorters senap, Senapsgriljerad blomkål, Rostad rotselleri med rökt äpple och rosmarin, Grönkålssallad med rostade hasselnötter och Västerbottenost, Prästostpaj, Lökkorv, Vintrig kålsallad med jordärtskocka, päron och ädelost, Gratinerade rödbetor med honung och getost, Saltbakade rotfrukter, Rödkål, Grönsaksbiffar, Köttbullar, Prinskorvar, Rotfruktsgratäng

Dessertbord

Chokladpanna cotta med hjortronmylta och biscotti, Pepparkakor, Clementiner, Julgodis

Fullservicepris per person 460:-

Julbuffén ovan är fast och komponenter kan ej väljas bort. Ni kan däremot göra tillägg på följande anrättningar till ett pris på 15-20: – per anrättning och person.

Pristillägg 15:- per person

Brantevikssill, Ansjovisbakad sill, Sillsallad, Brunkål, Ris à la Malta med saftsås istället för Chokladpanna cotta med hjortronmylta och biscotti.

Pristillägg 20:- per person

Kallrökt lax, Hjortkorv, Rökt skinka, Rostbiff

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X