Bonussystem för swishdonationer:

• Ni som bidrar i NIVÅ 1-4 har vår eviga tacksamhet och får ett omnämnande i streamen. Skulle ni önska en låt gör vi det vi kan för att få in den i setet.
• Ni som bidrar i NIVÅ 5 får, utöver en omnämnande, fyra stycken Guldbiljetter som ger fri entré till våra ordinarie nattklubbar vid ett valfritt tillfälle.
• Ni som bidrar i NIVÅ 6 belönas med T-Bars gröna medlemskort som ger köföreträde och halv entréavgift för dig och en vän vid våra ordinarie nattklubbar (obs! 20-årsgräns). Ni får dessutom ert namn/företagsnamn graverat på en kopparplakett som under rubriken ”Vänner till T-Bar” framöver kommer att pryda våra lokaler (skriv i swishen vilket namn ni vill det ska stå).
• Ni som bidrar i NIVÅ 7  belönas med T-Bars kopparfärgade medlemskort (ett sk. ”vänkort”) som erbjuder köföreträde och fri entré för dig och en gäst vid våra ordinarie nattklubbar (obs! 20-årsgräns). Ni får dessutom ert namn/företagsnamn graverat på en kopparplakett som under rubriken ”Vänner till T-Bar” framöver kommer att pryda våra lokaler (skriv i swishen vilket namn ni vill det ska stå).
• Ni som bidrar i NIVÅ 8 får ett exklusivt VIP-bord på vårt episka Corona After Party som är planerat till den 28 augusti 2020. I priset ingår entré, tillgång till vip-avdelning, mat och dryck (för max 10 personer).

Bonusar gäller med förbehåll att vår ordinarie nattklubbsverksamhet kommer igång igen.

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt