Tegnérs Matsalars gåsamiddag 2020

 In Blogg

Höstens stora skånska matbegivenhet närmar sig! 

Låt oss på Tegnérs Matsalar ordna gåsamiddagen åt er. I år satsar vi på en läcker gåsamiddag för avhämtning och uppvärmning i hemmet där instruktioner och all annan nödvändig information medföljer.

MENY

Förrätt

Krämig karljohansvampsoppa med rilette på gås, tryffelcrème och rågbrödskrutonger

(Går att få vegetarisk)

Vårt vintips: Saint Clair Vicar’s Choice Barrel Chardonnay

Alternativt

Skaldjurssoppa med tartar på fisk och skaldjur, inkokt fänkål och fänkålsemulsion

Vårt vintips: Hunter’s Riesling

Varmrätt

Gås på traditionellt vis med confiterad brysselkål, rödkål, bakat äpple, gåsasås och brynt potatis

Vårt vintips: Long Barn, Pinot Noir

Vegetariskt alternativ: Confiterad och grillad rotselleri med brysselkål, rödkål, bakat äpple, äppelemulsion och brynt potatis

Efterrätt

Äppelkaka med vaniljcrème

Vårt vintips: Graham’s Late Bottled Vintage, 2014

Pris per person för trerättersmeny 475:-

(för endast varmrätt och efterrätt 375:-)

Menyn finns för avhämtning den 5-6 november och den 11-12 november. Maten hämtas innan 17.00.

Beställning mailas till hovmastare@tegners.com senast den 25 oktober. Betalning sker genom Swish till 123 375 57 33 (Tegnérs Matsalar i Lund AB) i samband med anmälan. Det går även bra att betala via Bankgiro till 5005-6878, märk betalningen med ert namn samt ”Gås”.

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X