Nu är det hög tid att boka julbord
Välkommen på glögg, julbuffé och dessertbord hos Tegnérs Matsalar i Lund. Följande dagar har vi ännu möjlighet att ordna företagets julfester där ni kan sitta hos oss i ”egen lokal” om ni är mellan 30 och 120 personer:
Nov: 26, 27, 28
Dec: 3, 4, 5, 10, 11, 12,
Gör din bokningsförfrågan nu!
Maila: info@tegners.com
Ladda ner julbuffén i utskriftsvänlig PDF
– Meny julbuffé –
Senapssill, Örtsill, Löksill med gräslök och syrad grädde, Sillpotatis, Ägghalvor, Janssons frestelse, Hemrökt lax med dill- och romsås, Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra, Lagrad hårdost, Surdegsbröd, speltknäcke och vispat smör, Rimmad julskinka med två sorters senap, Senapsgriljerad blomkål, Rostad brysselkål med gröna Anicialinser, granatäppelkärnor och saltrostade solrosfrön, Västerbottenostpaj, Gräddstuvad grönkål, Bakad rotselleri med rökt Ingrid Marie-äpple och rosmarin, Lökkorv, Grönsaksbiff, Rotfruktsgratäng Rödkål, Köttbullar, Prinskorvar
Dessertbord
Chokladcrème med björnbärsmylta och mördegscrunch, Pepparkakor, Clementiner, Julgodis
Fullservicepris per person 557:-
Julbuffén ovan är fast och komponenter kan ej väljas bort. Ni kan däremot göra tillägg på följande anrättningar till ett pris på 15-20: – per person och anrättning.
Pristillägg 15:- per person och anrättning
Brantevikssill, Brunkål, Ris à la Malta med saftsås istället för Mörk chokladcrème med björnbärsmylta och mördegscrunch.
Pristillägg 20:- per person och anrättning
Kallrökt lax, Hjortkorv, Rökt skinka, Rostbiff, Glaserade revben
Boka julbord nu!
Maila: info@tegners.com