CATERING

Säsongsmeny

(Priser gällande catering utanför AF-borgen)

Menypris två rätter: 305:‐
Menypris tre rätter: 360:‐

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.

Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp.

Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!

Förrätter

Tartar på kräfta och gröna musslor med körvelemulsion, dilljuice och rågbrödskrutonger
(Menypristillägg 10:-)

Sockersaltad lax med brynt smör, pepparrot, inkokt fänkål och krasse

Krämig sellerisoppa med vildsvinsrilette, rökt äpple och rostade hasselnötter

Vegetariska förrätter

Krämig sellerisoppa med brynt selleri, rökt äpple och rostade hasselnötter
(Menyprisavdrag 10:-)

Jordärtskockssoppa med inlagd svamp, belugalinser, rotfruktschips och tryffelkräm

Varmrätter

Ankbröst med brynt kycklingfond, morot och råsockerstekt potatis

Portionsstekt ryggbiff med tryffelsmaksatt svampsky, palsternacka och timjansmaksatt potatisgratäng
(Menypristillägg 10:-)

Hjortytterfilé med karljohansvampsky, torkade lingon, potatispuré och confiterad brysselkål
(Menypristillägg 30:-) 

Kryddbakad lammrostbiff med fermenterad vitlök, lammsky och potatisgratäng

Torskrygg med pepparrot, glacerade betor, beurre blanc, och potatispuré
(Dagspris från handlare, kan variera mellan + 30-60:-)

Vegetariska varmrätter

Timjansmaksatt potatisterrin med tryffelsmaksatt jordärtskockscrème, karljohansvampsky, torkade lingon och friterad fetaost

Observera att vi gärna skapar vegetariska rätter som är anpassade efter den ”huvudmeny” ni väljer till era gäster. Prisjusteringarna för vegetariska rätter gäller endast för det fall att dessa rätter väljs till samtliga gäster, inte om de serveras som ”specialkost”.

Desserter

Chokladganache med hallonpuré och rostade pistagenötter

Hallonmousse med rostad mandel och chokladpärlor från Valrhona

Mjölkchokladpanna cotta med passionsfrukt och rostad vit choklad
(Menyprisavdrag 10:-)

Äppeltartelette med mandelcrème och karamelliserade äpplen

 

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X