CATERING

Säsongsmeny

(Priser gällande catering utanför AF-borgen)

Menypris två rätter: 305:‐
Menypris tre rätter: 360:‐

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.

Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp.

Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!

Förrätter

Gravad regnbågslax med smörkokt äpple, picklad fänkål och brynt pepparrotssmör
(Menypristillägg 10:-)

Tartar på räka med rökt hummeraioli, krasse och sikrom

Bakad grön sparris med prästosttarte, forellrom och gräslök
(Menyprisavdrag 5:-)

Vegetariska förrätter

Bakad grön sparris med prästosttarte, tångkaviar och gräslök
(Menyprisavdrag 5:-)

Pocherad vit sparris med citronhollandaise, kryddörter och saltrostade solroskärnor

Varmrätter

Portionsstekt ryggbiff med smörad rödvinsreduktion, bakad grön sparris och persilja
(Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är menypristillägget 50:-)

Ugnsbakat tuppovanlår med astrakansky och äpple- och dragonbakad sommarkål
(Menyprisavdrag 10:-)

Kryddstekt lammytterfilé med rosmarinkryddad lammsky, ljummen sallad på spenat, kronärtskocka och potatis

Rimmad torskrygg med musselvelouté, citronbakad morot, dill och färskpotatis
(Dagspris från handlare, kan variera mellan + 30-60:-)

Vegetariska varmrätter

Stekt polenta med citronbakad blomkål, ramslöksemulsion, varm champagnevinägrett, linser och salladslök
(Menyprisavdrag 10:-)

Friterad fetaost med potatisfondant, rödbetspuré, svartkål och saltrostade solroskärnor

Observera att vi gärna skapar vegetariska rätter som är anpassade efter den ”huvudmeny” ni väljer till era gäster. Prisjusteringarna för vegetariska rätter gäller endast för det fall att dessa rätter väljs till samtliga gäster, inte om de serveras som ”specialkost”.

Desserter

Utvalda ostar med utvalda goda tillbehör

Citronposset med rårörda jordgubbar och mandelbiscotti

Mjölkchokladpanna cotta med passionsfrukt och rostad vit choklad
(Menyprisavdrag 10:-)

Chokladterrin med passionfruktscurd och halloncrunch

 

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X