Catering

Bufféer

(Priser gällande catering utanför AF-borgen)

Buffépris” anger priset för endast maten som catering (12 % moms ingår i priset).

Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Vid beställning över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang! Vill du ha förslag på andra bufféer än de du finner här, t.ex. med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.

Givetvis offererar vi gärna serveringspersonal, glas, porslin, linne m.m. även vid cateringarrangemang.

MINIMI‐ANTAL VID BESTÄLLNING AV BUFFÉER = 50 PERSONER!
VID FÄRRE ANTAL GÄSTER, BEGÄR SEPARAT OFFERT.

Ladda ner säsongsbufféerna som utskriftsvänlig pdf>>

Mingelbuffé

Buffépris: 200:‐

Skånsk tupp med rödlöksmarmelad på surdegscrostini
Confiterad rotselleri med rökt äpple och rostade hasselnötter
Citronmarinerade skaldjur med dillmajonnäs och sikrom
Bakad flankstek med Srirachacrème
Varmrökt lax med pepparrotsemulsion på pumpernickel
Fetaost med örter och olivolja

Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.

 

Vegetarisk buffé

Buffépris: 260:‐

Grillad halloumi med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Rostad blomkål med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine och gröna oliver
Haricots verts med bönor, chili och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Tegnérs Matsalars stora säsongsbuffé

Buffépris: 320:‐

Grillad berberekryddad flankstek med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Kycklinglår med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine, sardeller och gröna oliver
Haricots verts med boquerones, bönor och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Citronposset med bärkompott

Tegnérs Matsalars säsongsbuffé

Buffépris: 280:‐

Grillad berberekryddad flankstek med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Kycklinglår med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine, sardeller och gröna oliver
Haricots verts med boquerones, bönor och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X