Buffé
Buffépris från 325:- per person
Givetvis offererar vi gärna serveringspersonal, glas, porslin, linne m.m.
Prisexempel finns i nedan angivna PDF.
Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang! Vill du ha förslag på andra bufféer än de du finner här, t.ex. med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.
MINIMI‐ANTAL VID BESTÄLLNING AV BUFFÉER = 40 PERSONER!
Ladda ner säsongsbuffén (januari – april) som utskriftsvänlig PDF>>
Ladda ner säsongsbuffén (april – juni) som utskriftsvänlig PDF>>
30:‐ styck / 3 styck för 75:-
Grillad kronärtskocka med yoghurt
Rödbeta med getost och valnötter
Sikrom med syrad grädde och gräslök
Räkor med citron och pepparrot
Semitorkade oliver med vitlök
Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.
Buffépris: 325:‐ / 375:- med dessert
Sotad gravlax med senapscrème
Confiterat, lättrökt anklår
Bakat äpple, skogschampinjoner, rödlök och rosmarinsmajonnäs
Västerbottensostpaj
Picklad persiljerot med Gotlandslinser och purjolök
Spetskål med bönor från Fagra Slätt och persilja
Sallad på rostad potatis, pumpa och spenat
Gröna blad
Surdegsbulle/knäckebröd med vispat smör
Panna cotta på vit persika med kryddkokt papaya, granatäpple och rostad pistach
Buffépris: 325:‐ / 375:- med dessert
Hemrökt lax med ramslöksmajonnäs
Grillad, tunt skuren biff med chili och örter
Råstekt broccoli och grön sparris med vårlök och rapsemulsion
Västerbottensostpaj
Sallad på majrova, betor, skånsk yoghurt och persilja
Kokta bönor från Fagra Slätt med semitorkade tomater och salvia
Sallad på färskpotatis, kronärtskocka, oliver och rödlök
Gröna blad
Surdegsbulle/knäckebröd med vispat smör
Tonkacrème med rabarberkompott, jordgubbar och mördegscrumble