Buffé
Buffépris från 320:- per person
Givetvis offererar vi gärna serveringspersonal, glas, porslin, linne m.m.
Prisexempel finns i nedan angivna PDF.
Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang! Vill du ha förslag på andra bufféer än de du finner här, t.ex. med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.
MINIMI‐ANTAL VID BESTÄLLNING AV BUFFÉER = 40 PERSONER!
Ladda ner säsongsbuffén (augusti – september) som utskriftsvänlig PDF>>
Ladda ner säsongsbuffén (oktober – december) som utskriftsvänlig PDF>>
30:‐ styck / 3 styck för 75:-
Grillad kronärtskocka med yoghurt
Rödbeta med getost och valnötter
Sikrom med syrad grädde och gräslök
Räkor med citron och pepparrot
Semitorkade oliver med vitlök
Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.
Buffépris: 320:‐ / 370:- med dessert
Laxnajad med dill- och romsås
Kalvfärsbiffar med ”mushy peas” och purjolök
Stekta svartrötter med grönkål, linser och rosmarinemulsion
Bakad rotselleri med confiterat päron och valnötter
Västerbottenpaj
Sallad på bakad fänkål, rosésallad och mungbönor
Potatis- och rotfruktsallad med spenat och rödlök
Gröna blad
Surdegsbulle, knäckebröd med vispat smör
Kanel- och äppelpanna cotta med syltade björnbär och kanderade mandlar
Buffépris: 320:‐ / 370:- med dessert
Hemrökt lax med dillkräm
Stekt lammrostbiff marinerat i örter och piquillo
Råstekt brysselkål med svamp och Roscofflök och timjanemulsion
Sallad på strimlad savoykål, picklad kålrot och bönor från Fagra Slätt
Västerbottenpaj
Bakade betor med getostkräm, kikärtor och persilja
Sallad på rostad potatis, pumpa, purjolök och salvia
Gröna blad
Surdegsbulle, knäckebröd med vispat smör
Nyponkräm med kryddkokt äpple och mördegscrumble