Biffklubben 13 april

 In Blogg

Biffklubben, som är Tegnérs Matsalars egen quizklubb, har under uppehållet genomgått en metamorfos. Ut med det gamla och in med det nya. Men innan ni konservativt lagda trillar av stolen, vänligen läs vidare.

De största förändringarna består i att vi byter dag, från de tidigare onsdagarna till torsdagar. Menyerna uppdateras där hamburgaren nu kommer att stå i fokus. Dessutom slopas våra landsteman till förmån för nya mer spännande och specifika teman.

I övrigt kommer Biffklubben att vara sig lik och konceptet och helhetsupplevelsen ska vara densamma. Det betyder: riktigt schyst käk och dryck till överkomliga priser i kombination med ett samtida och inkluderande quiz (där vi så klart tävlar mot varandra i lag med fina priser i potten). Vi kommer fortsatt att husera i den inbjudande Tegelbaren på Tegnérs Matsalar och hålltiderna förblir de samma, det vill säga vi öppnar dörrarna 18.30 och quizet inleds 19.30.

Känslan vi eftersträvar är den av ett härligt förfesthäng med dina skönaste polare, låter gänget bakom Biffklubben hälsa.

Dessa datum är inplanerade:

Torsdagen den 2 februari
Torsdagen den 16 februari
Torsdagen den 2 mars
Torsdagen den 16 mars
Torsdagen den 13 april
Torsdagen den 27 april
Torsdagen den 11 maj

Bordsbokningar sker som vanligt via mejl till hovmastare@tegners.com

Med vänliga hälsningar/
Oscar, Darre, Freddan, Djem och Hedda

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt