Caféansvarig sökes till Café Athen (AF-borgen, Lund). Heltid.

 In Uncategorized

På Café Athen i AF-borgen erbjuder vi frukost, lunch och fika varje vardag. Vi serverar även konferenser, tar emot långväga gäster och har ett tätt samarbete med Lunds universitetet och AF. Vi söker dig som brinner för god service, bra mat och fika och vill ansvara för att vårda och utveckla vår lilla cafépärla. Café Athen drivs av Tegnérs Matsalar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda kolleger och trevliga gäster inom en liten och familjär koncern, där professionalism och arbetsglädje är viktigt. Du som arbetar hos oss är positiv och har förmågan att dela din energi med andra. Du förstår att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästernas bästa.

ARBETSUPPGIFTER
Som caféansvarig arbetsleder du ett team på två till tre anställda samtidigt som du själv arbetar operativt i Café Athen. Du ser till att caféet är fint, fräscht, har fullgott utbud och att gästerna alltid får bästa service. Café Athen gästas främst av Lunds många studenter men även företagskunder och konferenser är viktiga för oss. Du ansvarar för att ta emot beställningar, både för utskick och i AF-borgen och ser till att de levereras i tid och med god kvalitet. Du deltar även aktivt i menyutvecklingsarbetet och ges därmed möjlighet att sätta din egen prägel på caféet. Du brinner för att driva café och vill göra det med ett engagemang som om det vore ditt eget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av service direkt mot gästen och tycker om att arbeta med caféverksamhet – både vad gäller drift och administration. Du får gärna ha tidigare yrkeserfarenhet från serviceverksamhet och arbetsledning. Vidare ser vi att du är serviceorienterad, intresserad av människor, har förmåga att se vad som behöver göras och tar initiativ till förbättringar. Du är strukturerad, driftig och har förmågan att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög.

Sista ansökningsdag är 8 juli. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt med arbetsstart i augusti. Ansöker gör du via mejl till hovmastare@tegners.com där ett personligt brev och meriter med fördel bifogas.

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt