Bröllop

Festen är en viktig del av den stora dagen när det är dags för bröllop. Vigseln är förstås en annan, men den hjälper inte vi till med, det finns ju experter för sådant också. När det gäller festen som hör till bröllopet kallar vi oss dock gärna för experter.

Genomsnittligen 80 bröllop om året har vi levererat maten till de senaste åren. Drygt hälften av dessa fester har avhållits i AF-borgen, den andra hälften på olika spännande ställen runt om i Skåne. Trollenäs slott utanför Eslöv, Margullegården utanför Lund och Äsperöds herrgård i Kivik är ställen som fått flera besök.

När du har bokat lokal för festen är du välkommen att höra av dig till oss för att diskutera möjligheterna för att genomföra en lyckad bröllopscatering. Hela Skåne är vårt arbetsfält och skulle det knipa kan vi kanske åka över gränsen till Småland, Halland eller Blekinge också.

Bröllop är både viktigt och roligt. Våra erfarenheter på området är stora. Vi bjuder gärna på den kunskap vi har, så att er stora dag blir precis det minne för livet som ett bröllop skall vara!

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt