Lilla salen

Enligt många är Lilla salen AF-borgens vackraste sal, och när man tittar upp på det utsnidade innertaket, de väldiga takkronorna och beträder det blanka parkettgolvet är det svårt att säga emot.

Lilla salen lämpar sig för alla möjliga aktiviteter. Föreläsningar, modevisningar och studentaftnar är exempel på evenemang som gått av stapeln här. Allra bäst lämpar sig dock lokalen för middagar och fester.

Det sägs att en trastfamilj alltsedan salen uppfördes 1911 bor i bjälklaget ovanför salen och vakar över allt som händer nedanför. Trastarnas närvaro för tur med sig och gör alla fester i Lilla salen lyckade.

Lokalen används flitigt för bröllop, disputationsmiddagar, företagsfester etc. Lilla salen ligger intill Nya festsalen och en mindre salong med bar. Många använder salongen för välkomstdrink och senare på kvällen bar. Det är en utmärkt lösning att efter en middag i Lilla salen gå in i Nya festsalen och salongen för dans och mingel.

Lilla salen bokar/hyr man genom AF-borgen AB. Den är inte insynad med permanent alkoholtillstånd, varför man har möjlighet att ordna alkoholhaltiga drycker på egen hand om man bjuder till fest.

KAPACITET:


Biosittning: 150 pers

Skolsittning: 70 pers

Middagsdukning: 150 pers

Säsongsmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt