Stora Salen

Den lokal de flesta starkast förknippar med AF-borgen är utan tvekan Stora salen. Genom åren har hundratusentals lundastudenter på olika sätt roat sig i den maffiga lokalen. Spex, baler, konserter, mässor, discon; Stora salens väggar har sett det mesta.

AF-borgens hjärta har en mångsidighet som gör att den under de senaste åren flitigt utnyttjats till så vitt skilda typer av arrangemang som:

– Stiftsmöten, ministermöte, mässor, arbetsmarknadsdagar, studentaftnar och konferenser.
– Teater, spex, musikal och konserter.
– Frackmiddagar, baler, nationsfester och sminkdanser för upp till 1000 personer.

Lokalen ingår som en del av Lunds universitets kongresscentrum. Detta innebär att åhörare i Stora salen i realtid, via skärmar framme på scenen, kan följa föreläsningar från Palaestra och Universitetsaulan.

Intill själva salen finns en stor foajé med flyttbara bardiskar. Utmärkt som mingelutrymme när taffeln brutits och det utbrutit dans i själva salen. Foajén är också en utmärkt plats för mingel innan festen men kan också tjänstgöra som praktiskt resursutrymme vid mässor och dylikt.

Stora salen bokar/hyr man genom AF-borgen AB. Den är inte insynad med permanent alkoholtillstånd, varför man har möjlighet att ordna alkoholhaltiga drycker på egen hand om man bjuder till fest.

KAPACITET:

Biosittning: 648 pers

Skolsittning: 225 pers

Middagsdukning: 520 pers

Säsongsmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt