Nu är det hög tid att boka julbord

Välkommen på glögg, julbuffé och dessertbord hos Tegnérs Matsalar i Lund. Följande dagar har vi ännu möjlighet att ordna företagets julfester där ni kan sitta hos oss i ”egen lokal” om ni är mellan 30 och 120 personer:

Nov: 21, 22, 23, 28, 29, 30

Dec: 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21

Gör din bokningsförfrågan nu!
Maila: info@tegners.com
Ladda ner julbuffén i utskriftsvänlig PDF

– Meny julbuffé –

Senapssill, Örtsill, Löksill med gräslök och syrad grädde, Sillpotatis, Ägghalvor, Janssons frestelse, Hemrökt lax med dill- och romsås, Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra, Lagrad hårdost, Surdegsbröd, speltknäcke och vispat smör, Rimmad julskinka med två sorters senap, Senapsgriljerad blomkål, Rostad brysselkål med gröna Anicialinser, granatäppelkärnor och saltrostade solrosfrön, Västerbottenostpaj, Gräddstuvad grönkål, Bakad rotselleri med rökt Ingrid Marie-äpple och rosmarin, Lökkorv, Grönsaksbiff, Rotfruktsgratäng Rödkål, Köttbullar, Prinskorvar

Dessertbord

Mörk chokladcrème med björnbärsmylta och mördegscrunch, Pepparkakor, Clementiner, Julgodis

Fullservicepris per person 552:-

Julbuffén ovan är fast och komponenter kan ej väljas bort. Ni kan däremot göra tillägg på följande anrättningar till ett pris på 15-20: – per person och anrättning.

Pristillägg 15:- per person och anrättning

Brantevikssill, Brunkål, Ris à la Malta med saftsås istället för Mörk chokladcrème med björnbärsmylta och mördegscrunch.

Pristillägg 20:- per person och anrättning

Kallrökt lax, Hjortkorv, Rökt skinka, Rostbiff, Glaserade revben

Boka julbord nu!

Maila: info@tegners.com

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt