Lunchserveringen öppnar igen!

 In Blogg

Som ni ser har vi redan smygstartat lite men måndagen den 27 augusti öppnar Tegnérs Matsalars populära lunchservering upp för allmänheten igen!

Denna gång i en lite ny tappning med en del nya inslag. Istället för att ni (som tidigare) själv hämtar maten i ”luckan” så kommer ni nu att ta ett bord, notera bordsnumret, göra er beställning i baren och därefter få er anrättning bordsserverad.

Det är Tegnérs Matsalars ambition att vara en restaurang i förändring utan att för den delen förvirra våra besökare. Det är samtidigt vår övertygelse att detta system kommer att minska köbildning samt skapa ett mervärde för våra gäster.

I övrigt kommer mycket att vara sig likt. Du kan välja mellan dagens rätt och dagens vegetariska. Ibland finns även dagens alternativrätt, det annonseras i så fall samma morgon på vår Facebook-sida. Sallad, hembakat bröd och kaffe ingår alltid!

Vi på Tegnérs Matsalar jobbar helst med lokala råvaruleverantörer och skapar traditionella rätter som fräschas upp med moderna tekniker och tillagningssätt. Vi tar väl hand om råvarorna, vilka vi helst hämtar lokalt och efter säsong. Närproducerat och ekologiskt är nyckelord i vår matfilosofi. God mat – det får man på köpet!

Varmt välkomna!

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt