FULLSERVICE

Bufféer

– För dig som hyr en av AF-borgens salar och vill ha full service med dukning och personal.

“Fullservicepris” anger priset för maten inklusive glas, porslin och linne (i normal omfattning till bords), samt serveringspersonal i sju timmar, inklusive uppdukning och efterarbete (12 % moms ingår i priset).

Tiden som ingår medger cirka tre timmar till bords. Hyra av glas tillkommer med 5:- per glas om inte drycker beställs genom oss.

Vid buffébeställningar räknar vi med 25-30 gäster per servitör. Behövs serveringspersonal längre än den tid som finns inräknad i angivet fullservicepris tillkommer 320:- per arbetstimme inkl. 12 % moms.

Vid beställning över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang!

Vill du ha förslag på andra bufféer än de du
finner här, till exempel med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.
Minimi-antal vid beställning av bufféer är 50 personer. Vid färre antal gäster, begär separat offert.

Ladda ner säsongsbufféerna som utskriftsvänlig pdf

Säsongsbuffé

Fullservicepris: 380:‐

Grillad berberekryddad flankstek med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Kycklinglår med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine, sardeller och gröna oliver
Haricots verts med boquerones, bönor och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Säsongsbuffé stor

Fullservicepris: 420:‐

Grillad berberekryddad flankstek med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Kycklinglår med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine, sardeller och gröna oliver
Haricots verts med boquerones, bönor och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Citronposset med bärkompott

Vegetarisk buffé

Fullservicepris: 360:‐

Grillad halloumi med soltorkade tomater, solroskärnor och persilja
Rostad blomkål med citron, vitlöksyoghurt, mynta och surtorn
Färskost med tapenade på rostad aubergine och gröna oliver
Haricots verts med bönor, chili och koriander
Vinbladsdolmar med syrliga lökar och bakad tomat
Tapenade på bulgur, tomat och chili
Syrlig kålsallad med fetaost, keso, örter och granatäpple
Bönsallad på favabönor, bladpersilja och mynta
Potatissallad med saffran, rostad fänkål, vitlök och chili
Grönsallad
Surdegsbulle

Mingelbuffé

Fullservicepris: begär offert! (beror på personalbehov)

Skånsk tupp med rödlöksmarmelad på surdegscrostini
Confiterad rotselleri med rökt äpple och rostade hasselnötter
Citronmarinerade skaldjur med dillmajonnäs och sikrom
Bakad flankstek med Srirachacrème
Varmrökt lax med pepparrotsemulsion på pumpernickel
Fetaost med örter och olivolja

Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.

 

Menyer fullservice

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X