Säsongsmenyer
Menypris två rätter: 305:‐
Menypris tre rätter: 360:‐
Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.
“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.
Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.
Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp. Prisexempel finns i nedan angivna PDF-filer.
Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!
Gremolatakryddad lax med fänkål, chiliemulsion, brödkrutonger och kryddgrönt
(Menypristillägg 10:-, max 150 personer)
Tartar på lättrökt torsk med dragon- och purjolöksemulsion, krutonger och krasse
Bakad rotselleri med örtcrème, grönkål, picklade senapsfrön, saltrostade pumpakärnor och kryddörter
(Menyprisavdrag 10:-)
Hemrökt lax med gurka, dillolja och citroncrème
Råstekt grön sparris med ägg 65°, rapsemulsion och kavringskrutonger
Denna rätt går att beställa under perioden maj-juli
(max 150 personer)
Portionsstekt ryggbiff med smörad rödvinsreduktion, bakade vårprimörer och persilja
(Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är tillägget +50:-)
Ugnsbakat tuppovanlår med astrakansky, bakad silverlök, äpple- och salviabakad sommarkål
(Menyprisavdrag 10:-)
Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinkryddad lammsky, ljummen sallad på spenat, bakad tomat, kronärtskocka och potatis
Rimmad torskrygg med velouté, citronbakad morot, dill och färskpotatis
(Menypristillägg 30:-)
Salviakryddad svartbönbiff med rödvinssky, ljummen sallad på spenat, bakad tomat, kronärtskocka och potatis
(Menyprisavdrag 10:-)
Polentapanerad rotselleri med selleripuré, Anicialinser, sherryvinägersky, svartkål, rödlök och rostad potatis
(max 150 personer)
Citron- och tonkapanna cotta med bär- och rabarberkompott och kanderade pumpakärnor
Mjölkchokladmousse med mördegscrumble och hallon
Chokladterrin med rostad vit choklad, pistagenötter och färska bär