Säsongsmenyer

Menypris två rätter: 305:‐
Menypris tre rätter: 360:‐

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.

Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp. Prisexempel finns i nedan angivna PDF-filer.

Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!

Förrätter

Tartar på lättrökt torsk med svartkål, picklad schalottenlök, dragon- och purjolöksemulsion, krutonger och krasse

Bakad rotselleri med rödbetscrème, picklade senapsfrön, saltrostade pumpakärnor och kryddörter

Menyprisavdrag 10:-

Gremolatakryddad lax med fänkål, chiliemulsion, brödkrutonger och kryddgrönt

Menypristillägg 10:-

(max 150 personer)

Hemrökt lax med blomkålscrème, råhyvlad blomkål, rimmad gurka och dill

Råstekt grön sparris med ägg 65°, rapsemulsion och kavringskrutonger

(max 150 personer)

Varmrätter

Portionsstekt ryggbiff med sherryvinägersky, bakade vårprimörer, rostad potatis och persilja

Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är menypristillägget +50:-

Ugnsbakat tuppovanlår med rostad vitlökssky, bakad silverlök, sommarkål, haricots verts och rostad potatis

Menyprisavdrag 10:-

Kryddstekt lammrostbiff med rödvinssky, savoykål, grön sparris, rödlök och potatis

Rimmad torskrygg med senapsvelouté, citronbakad morot, fänkål, majrova dill och färskpotatis

Menypristillägg 30:-

Örtkryddad gulärtsbiff med rödvinssky, savoykål, grön sparris, rödlök och potatis

Menyprisavdrag 10:-

Polentapanerad rotselleri med rotselleripuré, Anicialinser, sherryvinägersky, svartkål, rödlök och rostad potatis

(max 150 personer)

Desserter

Citron- och tonkapanna cotta med bärkompott och kanderade pumpakärnor

Yoghurtcrème med rabarber, jordgubbar och mördegscrumble

Chokladfondant med halloncurd, färska bär och saltrostad mandel

Säsongsmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt