Säsongsmenyer

Menypris två rätter: 305:‐
Menypris tre rätter: 360:‐

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.

Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp. Prisexempel finns i nedan angivna PDF-filer.

Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!

Förrätter

Gremolatakryddad lax med fänkål, chiliemulsion, brödkrutonger och kryddgrönt
(Menypristillägg 10:-, max 150 personer)

Tartar på lättrökt torsk med dragon- och purjolöksemulsion, krutonger och krasse

Bakad rotselleri med örtcrème, grönkål, picklade senapsfrön, saltrostade pumpakärnor och kryddörter
(Menyprisavdrag 10:-)

Hemrökt lax med gurka, dillolja och citroncrème

Råstekt grön sparris med ägg 65°, rapsemulsion och kavringskrutonger
Denna rätt går att beställa under perioden maj-juli
(max 150 personer)

Varmrätter

Portionsstekt ryggbiff med smörad rödvinsreduktion, bakade vårprimörer och persilja
(Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är tillägget +50:-)

Ugnsbakat tuppovanlår med astrakansky, bakad silverlök, äpple- och salviabakad sommarkål
(Menyprisavdrag 10:-)

Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinkryddad lammsky, ljummen sallad på spenat, bakad tomat, kronärtskocka och potatis

Rimmad torskrygg med velouté, citronbakad morot, dill och färskpotatis
(Menypristillägg 30:-)

Salviakryddad svartbönbiff med rödvinssky, ljummen sallad på spenat, bakad tomat, kronärtskocka och potatis
(Menyprisavdrag 10:-)

Polentapanerad rotselleri med selleripuré, Anicialinser, sherryvinägersky, svartkål, rödlök och rostad potatis
(max 150 personer)

Desserter

Citron- och tonkapanna cotta med bär- och rabarberkompott och kanderade pumpakärnor

Mjölkchokladmousse med mördegscrumble och hallon

Chokladterrin med rostad vit choklad, pistagenötter och färska bär

Säsongsmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt