FULLSERVICE

Säsongsmeny

– För dig som hyr en av AF-borgens salar och vill ha full service med dukning och personal.
Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang!

Fullservicepris två rätter: 410:-
Fullservicepris tre rätter: 500:-

Fullservicepris anger priset för menyn inklusive porslin, bestick och linne (i normal omfattning till bords/vitt linne och vårt helvita standardporslin), samt serveringspersonal i sju timmar (tre rätter) alternativt fem timmar (två rätter), inklusive uppdukning och efterarbete (12 % moms ingår i priset).

Tiden som ingår medger cirka tre timmar till bords (två timmar vid två rätter).

Hyra av glas tillkommer med 5:- per glas om inte drycker beställs genom oss.
Vid serverade middagar har vi så många servitörer att var och en har hand om max 20 gäster.
Behövs serveringspersonalen längre än den tid som finns inräknad i angivet fullservicepris tillkommer 320:- per arbetstimme inkl. 12 % moms.

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

Ladda ner säsongsmenyn som utskriftsvänlig pdf>>

Förrätter

Tartar på kräfta och gröna musslor med körvelemulsion, dilljuice och rågbrödskrutonger
(Menypristillägg 10:-)

Sockersaltad lax med brynt smör, pepparrot, inkokt fänkål och krasse

Krämig sellerisoppa med vildsvinsrilette, rökt äpple och rostade hasselnötter

Vegetariska förrätter

Krämig sellerisoppa med brynt selleri, rökt äpple och rostade hasselnötter
(Menyprisavdrag 10:-)

Jordärtskockssoppa med inlagd svamp, belugalinser, rotfruktschips och tryffelkräm

Varmrätter

Ankbröst med brynt kycklingfond, morot och råsockerstekt potatis

Portionsstekt ryggbiff med tryffelsmaksatt svampsky, palsternacka och timjansmaksatt potatisgratäng
(Menypristillägg 10:-)

Hjortytterfilé med karljohansvampsky, torkade lingon, potatispuré och confiterad brysselkål
(Menypristillägg 30:-) 

Kryddbakad lammrostbiff med fermenterad vitlök, lammsky och potatisgratäng

Torskrygg med pepparrot, glacerade betor, beurre blanc, och potatispuré
(Dagspris från handlare, kan variera mellan + 30-60:-)

Vegetariska varmrätter

Timjansmaksatt potatisterrin med tryffelsmaksatt jordärtskockscrème, karljohansvampsky, torkade lingon och friterad fetaost

Observera att vi gärna skapar vegetariska rätter som är anpassade efter den ”huvudmeny” ni väljer till era gäster. Prisjusteringarna för vegetariska rätter gäller endast för det fall att dessa rätter väljs till samtliga gäster, inte om de serveras som ”specialkost”.

Desserter

Chokladganache med hallonpuré och rostade pistagenötter

Hallonmousse med rostad mandel och chokladpärlor från Valrhona

Mjölkchokladpanna cotta med passionsfrukt och rostad vit choklad
(Menyprisavdrag 10:-)

Äppeltartelette med mandelcrème och karamelliserade äpplen

 

Menyer fullservice

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X