FULLSERVICE

Säsongsmeny

– För dig som hyr en av AF-borgens salar och vill ha full service med dukning och personal.
Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang!

Fullservicepris två rätter: 410:-
Fullservicepris tre rätter: 500:-

Fullservicepris anger priset för menyn inklusive porslin, bestick och linne (i normal omfattning till bords/vitt linne och vårt helvita standardporslin), samt serveringspersonal i sju timmar (tre rätter) alternativt fem timmar (två rätter), inklusive uppdukning och efterarbete (12 % moms ingår i priset).

Tiden som ingår medger cirka tre timmar till bords (två timmar vid två rätter).

Hyra av glas tillkommer med 5:- per glas om inte drycker beställs genom oss.
Vid serverade middagar har vi så många servitörer att var och en har hand om max 20 gäster.
Behövs serveringspersonalen längre än den tid som finns inräknad i angivet fullservicepris tillkommer 320:- per arbetstimme inkl. 12 % moms.

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

Ladda ner säsongsmenyn som utskriftsvänlig pdf>>

Förrätter

Gravad regnbågslax med smörkokt äpple, picklad fänkål och brynt pepparrotssmör (Menypristillägg 10:-)

Tartar på räka med rökt hummeraioli, krasse och sikrom

Bakad grön sparris med prästosttarte, forellrom och gräslök (Menyprisavdrag 5:-)

 

Vegetariska förrätter

Bakad grön sparris med prästosttarte, tångkaviar och gräslök (Menyprisavdrag 5:-)

Pocherad vit sparris med citronhollandaise, kryddörter och saltrostade solroskärnor

Varmrätter

Portionsstekt ryggbiff med smörad rödvinsreduktion, vaxbönor, sockerärtor och körvel (Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är menypristillägget 50:-)

Ugnsbakat tuppovanlår med astrakansky och äpple- och dragonbakad sommarkål (Menyprisavdrag 10:-)

Kryddstekt lammytterfilé med rosmarinkryddad lammsky, ljummen sallad på spenat, kronärtskocka och potatis

Rimmad torskrygg med musselvelouté, citronbakad morot, dill och färskpotatis (Dagspris från handlare, kan variera mellan + 30-60:-)

Vegetariska varmrätter

Stekt polenta med citronbakad blomkål, ramslöksemulsion, varm champagnevinägrett, linser och salladslök (Menyprisavdrag 10:-)

Friterad fetaost med potatisfondant, rödbetspuré, svartkål och saltrostade solroskärnor

Observera att vi gärna skapar vegetariska rätter som är anpassade efter den ”huvudmeny” ni väljer till era gäster. Prisjusteringarna för vegetariska rätter gäller endast för det fall att dessa rätter väljs till samtliga gäster, inte om de serveras som ”specialkost”.

Desserter

Utvalda ostar med utvalda goda tillbehör

Citronposset med rårörda jordgubbar och mandelbiscotti

Mjölkchokladpanna cotta med passionsfrukt och rostad vit choklad (Menyprisavdrag 10:-)

Chokladterrin med passionfruktscurd och halloncrunch

 

Menyer fullservice

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt
X