Säsongsmenyer
Menypris två rätter: från 355:‐
Menypris tre rätter: från 415:‐
“Menypris” anger priset enkom för maten (12 % moms ingår i priset). Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp.
Prisexempel finns i nedan angivna PDF.
Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.
Vid catering tillkommer kostnad för utkörning/leverans.
Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!
MINSTA ANTAL KUVERT ATT BESTÄLLA HOS OSS = 20 KUVERT!
Sotad gravlax med rökt äggula, picklad rättika, senapsfrö och rågbrödskrutonger
Kryddbakad blomkål med marinerad grönkål, bakat äpple, purjolöksemulsion och saltrostade solroskärnor
Menyprisavdrag 10:-
Skånsk spickeskinka med jordärtskockspuré, picklade svampar och rödlök
Bakade betor med getostkräm, svartkål och rostade pumpakärnor
Stekt ankbröst med timjanrostade rotfrukter, rödlök, sherryvinägersky och potatisgratäng
Ugnsbakat tuppovanlår med färska bönor, silverlök, äppelsky och rostad potatis
Menyprisavdrag 10:-
Kryddstekt lammrostbiff med spetskål, svartrot, rosmarinsky och potatisgratäng
Bakad torskrygg med krondillsvelouté, savoykål, fänkål, kantareller och kokt potatis
Menypristillägg 30:-
Selleri- och persiljebiff med skogschampinjoner, pumpa, Roscofflök, rostad vitlöksås och ugnsbakad potatis
Menyprisavdrag 15:-
Kanel- och äpple pannacotta med syltade björnbär och kanderad mandel
Mörk chokladmousse i tartelett med inkokt päron, blåbär och Xantérostade pumpakärnor
Nyponkräm med kryddkokt äpple och mördegscrumble