Säsongsmenyer
Menypris två rätter: från 360:‐
Menypris tre rätter: från 420:‐
“Menypris” anger priset enkom för maten (12 % moms ingår i priset). Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp.
Prisexempel finns i nedan angivna PDF.
Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.
Vid catering tillkommer kostnad för utkörning/leverans.
Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!
MINSTA ANTAL KUVERT ATT BESTÄLLA HOS OSS = 20 KUVERT!
Tartar på lättrökt torsk med svartkål, picklad schalottenlök, dragon- och purjolöksemulsion, krutonger och krasse
Bakad rotselleri med rödbetscrème, grönkål, picklade senapsfrön, saltrostade pumpakärnor och kryddörter
Menyprisavdrag 10:-
Gremolatakryddad lax med fänkål, chiliemulsion, brödkrutonger och kryddgrönt
Menypristillägg 10:-
(max 150 personer)
Hemrökt lax med blomkålscrème, råhyvlad blomkål, rimmad gurka och dill
Råstekt grön sparris med ägg 65°, rapsemulsion och kavringskrutonger
(max 150 personer)
Portionsstekt ryggbiff med sherryvinägersky, bakade vårprimörer, rostad potatis och persilja
Menypristillägg 20:-, önskas oxfilé istället för ryggbiff är menypristillägget +50:-
Ugnsbakat tuppovanlår med rostad vitlökssky, bakad silverlök, sommarkål, haricots verts och rostad potatis
Menyprisavdrag 10:-
Kryddstekt lammrostbiff med rödvinssky, savoykål, grön sparris, rödlök och potatis
Rimmad torskrygg med senapsvelouté, citronbakad morot, fänkål, majrova dill och färskpotatis
Menypristillägg 30:-
Örtkryddad gulärtsbiff med rödvinssky, savoykål, grön sparris, rödlök och potatis
Menyprisavdrag 10:-
Polentapanerad rotselleri med rotselleripuré, Anicialinser, sherryvinägersky, svartkål, rödlök och rostad potatis
(max 150 personer)
Citron- och tonkapanna cotta med bärkompott och kanderade pumpakärnor
Yoghurtcrème med rabarber, jordgubbar och mördegscrumble
Chokladfondant med halloncurd, färska bär och saltrostad mandel