Livet ska vara gott & kul…

 In Blogg

…det skriver vi på Tegnérs Matsalar under på.

Till helgen har vi det emellertid något lugnare än föregående helg. Om man nu kan kalla runt 300 kuvert lugnt. Bland beställningarna hittar vi bland annat en disputation, ännu en 3×50-årsfest, en dopmottagning och en ny vända med catering till Kivik.

Utöver detta rullar T-Bar på som vanligt på fredag. Premiären var en succé och allt, verkligen allt, talar för att uppföljningen kommer att bli lika bra (förköpet sålde slut redan i onsdags!).

Också är det ju Lund Comedy Festival (Humorfestivalen) i Lund i dagarna. Självklart tar vi hand om den officiella efterfesten på lördag.

En sak till. I veckan har journalisten och programledaren Kattis Ahlström ätit lunch hos oss. Kim i servisen blev starstruck, minst sagt. Likt ett kattdjur på jakt smög hon på Kattis länge och väl men när hon till slut ville fotografera hennes kvarlämnade matrester i disken fick vi säga ifrån. Anders i köket var mer sansad kring uppståndelsen och trumfade med: ”Det där var väl inget, jag har serverat kungen!”.

Det tyckte vi var humor.

Arbetet med Château de Briques, Tegnérs Matsalars senaste satsning på högkvalitativ gastronomi, fortsätter. Läs mer om detta på länken under.

Château de Briques press

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt